ΕΚΑ μπασκετ
 

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στο πρωτάθλημα μας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Σάββα Ανεστιάδη:

κινητό: 6948469664
email: basket.eka@gmail.com

 

www.sportstats.gr

 

Το SportStats έρχεται να καλύψει ένα κενό στην ιστορία του Ερασιτεχνικού Ελληνικού Μπάσκετ και να παρέχει υπηρεσίες αντίστοιχες με αυτές των επαγγελματικών κατηγοριών.  Το κενό είναι η στατιστική κάλυψη αγώνων πέραν των βασικών στοιχείων που είναι διαθέσιμα από τα Φύλλα Αγώνων και όχι μόνο.  Γνωρίζουμε την δομή του ερασιτεχνικού μπάσκετ, το πλήθος των κατηγοριών (Α1 τοπικό, Β, Γ κ.ο.κ), πρωταθλημάτων (Παίδων, εφήβων, κορασίδων, Ανδρών κ.ο.κ) και το πλήθος των αγώνων που λαμβάνουν χώρα σε εβδομαδιαία βάση με αποτέλεσμα να  καταστούν την συλλογή στατιστικών στοιχείων σχεδόν απαγορευτική  πρακτικά αλλά και οικονομικά. Ακριβώς για αυτούς τους λόγους καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια να ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ στις ομάδες την ΥΠΟΔΟΜΗ για την καταχώριση και αποθήκευση των στατιστικών αυτών στοιχείων.  Ενώ παράλληλα σχεδιάσαμε  μια απλή μεθοδολογία για την συλλογή των στοιχείων την οποία πρέπει να επιβαρυνθούν τα ίδια τα σωματείαΑυτό που απαιτείται είναι σε κάθε αγώνα η κάθε ομάδα να διαθέτει ένα άτομο[1] με βασικές γνώσεις καλαθοσφαίρισης για την συλλογή των στατιστικών στοιχείων.  Εμείς θα φροντίσουμε να εκπαιδεύσουμε τα όποια άτομα μας υποδειχθούν από τα σωματεία. 

Στόχος και όραμά μας είναι η κάλυψη όλων των ερασιτεχνικών ομάδων στην Ελλάδα.

Για να πετύχουμε το στόχο μας παρέχουμε:

·       Την απαραίτητη υποδομή

·       Εκπαίδευση σε ετήσια βάση (ιδανικά πριν την έναρξη κάθε σαιζόν) της μεθοδολογίας συλλογής των στατιστικών στοιχείων και του τρόπου καταχώρισης

·       Πλήθος στατιστικών πληροφοριών διαθέσιμες σε site www.sportstats.gr  (μπορούμε να σας τα παρουσιάσουμε) προσβάσιμες από όλους.

·       Συνεχή αναβάθμιση των στατιστικών πληροφοριών (ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αναπτύσσουμε μοντέλο αξιολόγησης της συνεισφοράς ενός παίκτη με βάση το χρόνο που χρησιμοποιήθηκε και θα είναι διαθέσιμο σε επόμενη έκδοση της υποδομής).

·        Σειρά από άλλες χρήσιμες πληροφορίες (π.χ Διαθέσιμα γήπεδα με χάρτες τοποθεσίας αλλά κ.α.

·        Αναβάθμιση της υποδομής ώστε να είναι δυνατή η αποθήκευση των εκθετικά αυξανόμενων όγκων στατιστικής πληροφορίας με σκοπό την διατήρηση ενός αρχείου.

Οραματιζόμαστε μια αλλαγή νοοτροπίας, με βάση τη συνεργασία, τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό την προσφορά και ανταπόδοση.  Θέλουμε να γίνουμε υπόδειγμα συνολικής προσπάθειας και παράδειγμα για άλλους. 

Κάνουμε  και εμείς χρήση  του γνωστού συνθήματος,  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

 

Με εκτίμηση,

 

Χιντιπάς Γιώργιος 

mob. 6944 800 994 

email. george.hintipas@sportstats.gr


 

Παπαπαναγιώτου Βασίλειος

mob. 6981 424 447

email. vassilis.papapanagiotou@sportstats.gr 

 Καγιάφας Γιάννης 

mob. 6974 029 008 

email. giannis.kagiafas@sportstats.gr

 

Υ.Γ. : δείτε εδώ αναλυτικά στατιστικά ενός πραγματικού ερασιτεχνικού αγώνα, του μεγαλύτερου εργασιακού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «ΕΚΑ ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ» (100 ομάδες, 1000 αθλητές) 


[1] Έχουμε και αρκετές προτάσεις που μπορούμε να επεξεργαστούμε για την εύρεση προσώπων στα πλαίσια κοινωνικού έργου και συνεισφοράς.  Όλα είναι θέμα θέλησης, σχεδιασμού και νοοτροπίας.   

Copyright © 2014. All Rights Reserved. Created by 2G Sportstats